I made this widget at MyFlashFetish.com.



Pages

There was an error in this gadget

Wednesday, August 8, 2012

CELOTEHAN KERJA

boring....boring...boring....bosan...bosan...bosannnnnnn....mulai jumaat ini kena keja sampai malam full,full,full.....ingat kita ni tak de life ke?walaupun sekali sekala tapi tak de otak ke pikir kita ni penat terutamanya cashier.bikin gua panas laaaa keja kat sini lepas satu masalah satu masalah.......mana tak staff lari sebabnya kerja mendesak.dah la tu tak hargai langsung staff keja bertungkus lumus ni...tak de bonus gaji pun masih berteka teki.....kenapa la aku keja kat sini?..management senang la walaupun full sebulan pun tak penat mengadap customer...tak kena maki ngan customer....cashier yang kena maki teruk....penat pun dapat......sian cashier...CUSTOMER PUN TERUK CEREWET MENGADA2 JE LEBIH.....NAK2 PELANGGAN DARI SINGAPOREAN.MINTAK PLASTIK BERGUNI2.....NAK WAT PE AKU PUN TAK TAHU LAAAAA.....DIAORANG NI TAK RETI JAGA ALAM SEKITAR DHAH LA TEMPATNYA KECIK SEPATUTNYA INSAF LORRRR NI TAK LAGI NAK BUAT PENCEMARAN DI TEMPAT YANG KECIK.AKU MMG ANTI GILER NGAN CUSTOMER SINGAPOREAN NI.CRREWET GILER.DATANG MALAYSIA TUNJUK LAGAK INGAT BAGUS SANGAT LA TU.NAPE TAK SHOPING KAT SINGAPORE JE....I HATE SINGAPOREAN....NYAH KAU DARI MALAYSIA

Tiada Panggilan Yang Lebih Penting... | iluvislam.com discover the beauty of islam

Tiada Panggilan Yang Lebih Penting... | iluvislam.com discover the beauty of islam

Monday, August 6, 2012

LAHABAU LAGI 1 PLAK NI

aduhhhh lepas satu satu masalh yang menimpa aku.kali ni pada arini pasal pertukaran duit raya plak....kenapa la orang luar tak paham kerja aku?????????aku dah tukar duit raya bermakna nak duit baru la kan.aku dah usha tau cuma dapat rm5 n rm10 je.tu pun rm10 bukan duit baru.duit keras jenis lama.diorang ingat aku ni kat opis takde kerja ke apa?ada ke patut suruh aku pergi bank n tukar.sebenarnya aku dah malas nak ambil pertukaran duit raya ni.SEMUA MENGADA2 JE LEBIH....SERIUSLY KLO KORANG BERADA DITEMPAT AKU PUN AKAN TEKANAN.HIDUP TU KLO TAK MENYUSAHKAN ORANG BOLE X????MESTI NAK MENYUSAHKAN ORANG TU KENAPA???BILA AKU SURUH DIA PERGI BANK TUKAR KATANYA MALAS SAMA LA CAM AKU......MENGAPALAH KAU TAK MENGERTI????????

Sunday, August 5, 2012

KERJA,KERJA,KERJA

orang semua sibuk mengejar pahala berlipat kali ganda pada bulan Ramadan ni aku plak di sini mengejar duit..ntahlah sampai bila aku nak leka dengan semua ni.dengan ramai giler kuasa kat sini.....aku nak resign dulu ditahannya siapa la yang nak sangat dengan jawatan aku ni ambil la.aku dah tak ingin nak pikul di bahu aku rasanya macam terlalu berat untuk dipikul.KERJA DALAM OPIS NAK DI BUAT DAN KERJA KAT LUAR NAK DI BUAT(GANTI KAUNTER).....SIAPA LA YANG BOLEH TAHAN.pada yang tak tahu kerja aku cakap senang la katanya kita ni dok mengangkang kat opis.......TRY 1HARI DUDUK TEMPAT AKU PENAT JADI SURIRUMAH LAGI BERBALOI DARI PENAT KERJA DISINI.senang cite kerja kontrak tengah terik matahari tu ada la relaks...aku ni haaaaa hanya Tuhan yang tahu betapa kerja disini 1penyiksaan buatku..

Wednesday, August 1, 2012

umpama kerja sorang2 bhgian 2

aiyooyooooo....aku baru berhenti kerja sekarang tu pun wat tak tahu udah ler......mana bole keja non stop keja buruh pun ada rehat n minum kopi n sedut hembus asap tang aku ni nak sedut habuk pun tak sempat sampaikan nak buangbair besar pun aku tahan.pe la nasib aku begini.duk mengalumun jap tadi sambil kira secara manual syiling rm0.05 tuk pek kn jadi rm5.bermakna 1 kampit ada 150000 syiling.korang bayangkan la ..sape tahan keja kat ni aku betul2 terharu nak akan diberi penghormatan pada dia.bagi akau bukan calang2 org bole keja cam aku ni.btul2 menguji kesabaran.aku rasa kalah keja buruh terik panas matahari tu.aku akui aku bertuah sedang puasa keja kat air cond tapi memerlukan mental n emosi yg kuat tuk brdepan dengan kerjaya aku ni.asyik bebel je sambung sedang asyik aku tngah mengelamun aku pun terpikir pe KATA AKU BELAJAR JAHIT BAJU DUDUK UMAH BUKA KEDAI JAHIT BAJU KECIL-KECILAN UNTUNG PUN LUMAYAN GAK.bukan semua pandai menjahit baju kankankankan

Sunday, July 29, 2012

KEMPEN TANPA PLASTIK BEG

apa punya kempen la kalau tidak diikuti....sewajarnya kerajaan wajib memandang serius mengenai isu kempen ini.datangnya dari kerajaan tapi kerajaan juga tidak memantaunya.betul2 menguji kesabaran aku.kalau nak buat kempen tanpa beg plastik aku sokong hundred persen.masalah betul semalam pelanggan yang diaorng tahu nak mengomplain je.jadi mangsanya aku.....kalau diaorang berada di tempat aku cam ner la rasanya ekkkkkkkkk?aku betul2 fed up tau keadaan cam ni...lepas tu naik cuti raya nak cas plastik plastik beg.cam biasa nanti pelanggan komplain lagi...sakit plak hati kita....PELANGGAN NI PLAK KERJA TAK DE LAIN ASYIK NAK MENGOMPLAIN JE.DIAORANG TIDAK BERADA DI TEMPAT AKU.TAK RASA APA YANG AKU RASA.TAHU LA CUSTOMER ALWAYS RIGHT TAPI AGAK2 LA RIGHT NYER.........

Saturday, July 28, 2012

Selamat menyambut ramadan al mubarak

sudah lama bebeno la blog ni tidak terusik....wanita bekerjaya la katakan.....sekejap saja dah umat Islam berpuasa.dimana bulan yang penuh dengan keberkatan Allah SWT.sudah pun seminggu kita berpuasa.

Saturday, April 14, 2012

RENUNGKAN

bila LELAH menyapa dirimu,pejamkanlah mata dan bayangkanASMA BINTI ABU BAKAR yang sedang memanjat tebing saat berjihad
bila UJIAN hidup membuatmu menangis,pelajarilah ketabahan ASIAH
bila CELAAN menyapa dirimu,hadirkanlah kesabaran MARYAM
bila PUTUS ASA membuatmu menyerah,bayangkan kesungguhan HAJAR yang berlari dari Bukit Shafa dan Marwah
InsyaAllah semoga dirimu trus kuat dalam menempuh Tarbiah dari Nya...AMINNNNNN

KASIH RASULLULLAH S.A.W

suatu ari Nabi bertanya"siapakah hamba Allah yang mulia?
SAHABAT 1;Para malaikat ya Rasullullah
SAHABAT 2;Tentulah para Nabi merekalah yang mulia
Nabi senyum;Ya,mereka mulia tapi ada yang lebih mulia
Para sahabat terdiam lalu berkata "adakah kami yang mulia itu ya Rasullullah?
Nabi;tentulah kalian mulia,kalian dekat dengan ku,kalian membantu perjuanganku,tetapi bukan kalian yang ku maksudkan
NABI MENUNDUKKAN WAJAHNYA,BAGINDA MENITISKAN AIRMATA SEHINGGA MEMBASAHI PIPI N JANGGUTNYA LALU BERKATA
"WAHAI SAHABATKU,MEREKA ADALAH MANUSIA2 YANG LAHIR SETELAH WAFATNYA AKU,MEREKA TERLALU MENCINTAI ALLAH DAN TAHUKAH KALIAN......MEREKA TAK PERNAH MELIHATKU,MEREKA HIDUP TIDAK DEKATKU SEPERTI KALIAN TETAPI MEREKA SANGAT RINDU KEPADAKU DAN SAKSIKANLAH WAHAI SAHABATKU BAHAWA AKU SANGAT RINDU PADA MEREKA.....MEREKALAH UMATKU!!!!!

Tuesday, March 27, 2012

KISAH GULA2 DAN WANITA

LELAKI KRISTIAN:Mengapa wanita agamamu(Islam)menutup aurat?
LELAKI MUSLIM TERSENYUM SAMBIL MENGELUARKAN 2 BIJI GULA-GULA DARI SAKUNYA LALU SALAH 1 DARINYA DIBUKA BUNGKUSAN KEMUDIAN DIA MENJATUHKAN 2 BIJI GULA-GULA ITU ATAS LANTAI DAN BERTANYA KEPADA LELAKI KRISTIAN
LELAKI MUSLIM:antara kedua2nya mana yang akan kamu pilih?
LELAKI KRISTIAN:Sudah tentulah aku memilih yang masih dalam bungkusan
LELAKI MUSLIM:Begitulah kami melihat dan menghormati kaum wanita agar mereka terpelihara dan istimewa

Wednesday, March 14, 2012

KERJA....KERJA.....KERJA...mukadimah aku arini.cam biasa datang kerja pukul 9 pagi.aku full arini ada ot 3 jam.pukul 10pagi nak buka kaunter plak...sambil2 tu buka tab samsung 7+ ni.boring tak thu nak wat pe kan.aku ada kerja ngan tab ni arini iaitu cari poem tuk brthday n get well for my honeydew.dapat........YANG AKU GUMBIRANYA DISINI adalah sorang customer ni chinese beli pampers 3 peket tanya aku u ada tak kekawan yang nak kerja kredit kad?aku dengar camtu.aku tanya semula.kad kredit?????bukan key in data.aku melonjak keriangan bestnya dia bagi nmbor phne smebody.aku nak try.bapak aku cakap jauh kena naik dua bas tapi try je la dulu.aku pun dah tak de hati ngan uo ni.dia cakap company melayu tapi ramai melayu kerja situ.gaji rm 850.bole la....mungkin opis hour kot.kat menara sarawak.HOORAYYYYYYYYYY.........DOAKAN AKU DAPAT JOB TU K.AMIGOSSSS

Tuesday, March 13, 2012

setiap nafas yang dihembus
setiap dengupan jantung
aku sllu memikirkanmu
dalam sedar dibuai angin
dalam tido dan khayalan
aku sllu memikirkanmu
ternyataku perlukan cinta dari dirimu sayang
barulah terasaku bernyawa
kasihku,ku amat mencintai kamu
kerana kau beri erti hidup
ku kan trus mencintai sedetik lebih
selepas selamanya.....
di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
ku bersyukur adanya kamu
biarlah kehilangan semua yang dimiliki
asal masih adanya kamu
ternyataku perlukan cinta dari dirimu sayang
barulah terasaku bernyawa

Thursday, February 16, 2012

memenatkan

arini keja aku betul2 mencabar.pukul 9 pagi datang keja trus rushing kira duit kaunter semalam.buat report antar ke akaun n edit data prosessing(edp)...sblm tu pastikan kad kredit dengan settlement kena sama ngan report.semua kena balance.menjelang pukul 10.00 plak rushing nak buka kaunter cashier.nanti tak buka kaunter manager marah.DIA TAHU NAK MARAH JE DIA TAK TAHU STAFF AKU DAH TAKDE.yang dia p bagi angsana tu watpo...TARAK GUNA PUNYA CINA SORANG KAT TEMPAT KEJA AKU TU.yang jadi ssaran n yang kena tanggung derita aku ni.tempat lepas marah dia.aku ni klo bole tak mau lalu depan bilik dia tapi nak buat camner kan pintu keluar hanya satu je jadi terpaksala berulang alik depan bilik dia.pukul 1 plak aku ganti budak rehat.kerja arini memang tak menang tangan.melayan kerenah budak2 lagi memang memenatkan tapi yang best tadi aku dapat tengok cite BUJANG TERLAJAK.KELAKAR GILER3.pukul 2 lebih baru aku dapat maman lauk ikan mask asm mak aku suruh bawak bekal.SWEET KAN MAK AKU.dia rajin bangun pagi masak suruh aku bawk bekal.ada masa tu sementara nak tunggu pukul 4 aku buka tab n update blogn mencantikkan blog.samapi pukul 4 aku ganti budak rehat smapi pukul 5.ingatkan nak bawa tab ke kaunter tapi bateri tidak mengizinkantab menemaniku...pukul 6 aku rehat kat opis makan meehoon greng.mmg rezeki aku.sedappppnya meehoon greng 2.dah lama aku tak makan meehoon greng sesedap tu....pukul 7 lebih ganti budak p solat sementara nak tunggu pukul 8.45aku buat blog lagi.memang kemaruk betul..8.45 aku buat fajar kira duit,dalam pukul 9.25 aku p finance kaunter closing kaunter samapi la balik

Tuesday, February 14, 2012

INI BOLEH MENDATANGKAN MARAH

aku betul-betul tak paham dengan orang yang takde tanggungjawab dalam pekerjaan.aku rasa macam kerja sorang je arini.baru 2 ari keadaan camni.BORINGNYA.DAH MULA BESAR KEPALA.aku rasa aku dah tak bole tahan keadaan camni.bayangkan rehat tadi pukul 1:00pm masuk pukul 2 lebih tadi.katanya pergi bank kawan akak dia nak buat loan.biarkanlah diaorang pergi awak tu cashier.ramai pergi tadi ada dalam 5orang.nak buat apa pergi ramai2 tu?????????BUAT BIKIN KECOH SAJA!aku nak tengokkan je dulu.nanti time aku takde pandai2 ko la.2 MUCHHHHHHHH!!!!!!!!lepas tu ganti kaunter pukul 4 dan kalau betul awak tu sebagai senior pergi tengok apa yang supervisor buat.ni tak langsung tak tengok kat kaunter expo pe jadi.dari mula dah senang camnila jadinya........lepas tu pukul 6 tadi aku naik opis dia tanya aku rehat pukul brapa?aku cakap pukul 6 siap ajak lagi.awak tu dah morning.IKUT SUKA MAK BAPAK DIA JE BUAT CAM SYARIKAT SENDIRI!!!!!!AKU TAK TAHU LA CAMNER KLO DIAORANG NI ADA SYARIKAT SENDIRI.tentu bole bankrap.....lepas tu hilang macam tu je dia pergi rehat.akak dia plak hr.apa la nak jadi.....AKU BETUL2 DAH BORING DENGAN SEMUA NI.YA ALLAH BERIKANLAH KEKUATAN SUPAYA AKU BOLE BERTAHAN TUK MENDAPATKAN PEKERJAAN YANG LAIN.balik plak siap msej....

Friday, February 10, 2012

DEMAM.....huhuhuhu

demam ni.....hidung mula berhingus.aku ni banyak pikir kot.2,3 minggu ni aku banyak pkir.cm2 hal terjadi.tekanan dengan kerja saja.BILA LA NAK DAPAT KEJA BARU NI?OHHHHHHH KEJA AKU MERINDUIMU.......aku dambakan suasana n keadaan keja yang baru.kawan baru.tempat baru.JANJI HAPPENING.chaiyokkkkkk.....

Tuesday, February 7, 2012

MENARIK HARI INI

sebenarnya x de apa-apa yang menarik pun.tak tahu nak buat apa lagi.BORINGNYA DATANG KEJA DUDUK MELANGUT JE....dtang keja makan-makan-makan.keja pe pun x de.MAKIN BESAR LA BADAN AKU NI....BOSAN.......BOSAN.......BOSAN.......BOSAN......BOSAN.....BORING.....BORING.........

Sunday, January 29, 2012

PEMBELIAN GADJET DENGAN HARGA MENARIK

PEMBAYARAN ANSURAN
MEMERLUKAN DOKUMEN HANYA 3 SALINAN KAD PENGENALAN
BLACKLIST BOLEH BELI BARANG INI
SEBARANG KEROSAKAN ADA WARANTY DARI PUSAT CENTER MASING-MASING CONTOH BARANG SAMSUNG BOLEH DAPTA WARANTY DI PUSAT CENTER SAMSUNG
SESIAPA YANG BERMINAT N INGIN MENGETAHUI LEBIH LANJUT SILA HUBUNGI MOHD SHAHRAZIN 012-7803297

PEMBELIAN GADGET DENGAN HARGA YANG MENARIK

IPAD 32GB-RM 1740
IPAD 64GB-RM 2030
IPAD 16GB(3G +WIFI)-RM 1827
IPAD 32GB(3G +WIFI)-RM 2117
IPAD 64GB(3G +WIFI)-RM 2407

PEMBELIAN GADJET DENGAN HARGA MENARIK

SAMSUNG GALAXY Y-RM 495
SAMSUNG GALAXY S2-RM 1827
SAMSUNG GALAXY S+-RM 1363
SAMSUNG GALAXY NOTE-RM 2204
SAMSUNG TAB 7+-RM 1653
SAMSUNG TAB 10.1 WIFI-RM 1450
SAMSUNG TAB 10.1 3G-RM 1827
IPHONE 4S 16GB-RM 2117
IPHONE 4S 32GB-RM 2494
IPHONE 4S 64GB-RM 2784
IPAD  16GB-RM 1450

PEMBELIAN GADJET HARGA MENARIK

BLACKBERRY CURVE 9300-RM 855
BLACKBERRY CURVE 9360-RM 1125
BLACKBERRY CURVE 9380-RM 1170
BLACKBERRY BOLD 9790-RM 1421
BLACKBERRY BOLD 9780-RM 1421
BLACKBERRY BOLD 9900-RM 2001
BLACKBERRY TORCH 9800-RM 1537
BLACKBERRY TORCH 9810-RM 1827
BLACKBERRY TORCH 9860-RM 1421
SAMSUNG GALAXY ACE-RM 630
SAMSUNG GALAXY W-RM 990

Sunday, January 22, 2012

BETUL2 MENGUJI KESABARANKU....SABAR EAAAA

hiiiiiii reader.......datang kerja je nak buat aku marah.harapkan ramai staff tapi aku juga yang kena pantau semuanya.arini betul2 buat darah aku naik mendidih.datang je keja cashier ketuk pintu minta duit tukar....rehat semua pergi dalam waktu yang sama...dalam pukul 1.30 petang tadi sorang cashier yang betul-betul bingai bagitau orang yang dekat kaunter  yang dia cover tu tak datang baru nak bagitau.nape tak bagitau esok je...masuk je opis semua sibuk nak berfacebook.apa la ada dengan facebook.semua kerja aku je yang nak handle......INI DINAMAKAN HAMBA TEKNOLOGI.....last2 aku menyampah aku keluar beli top up.baru tak nak online arini.marah punya pasal aku beli top up n update blog ni..keluar sekali lagi tadi beli vcd plak cite IMMORTAL,THOR N THE SCORPION KING 3

Sunday, January 15, 2012

BALIK RUMAH KENA BISING PASAL BILIK AIR MASTEROOM BAU BUSUKKKKK

aku ni baru je lik umah kul 10:20pm.baru nak rehat n baru je abis makan belum cuci tangan lagi dah dengar suara yang tidak menyenangkan.apala nasib aku.tu yang dipikir kekadang malas nak balik umah.masalahnya rumah kat pulai yang kitaorang duduk tu kitaorang tak buat apa-apa masalah pun.dengan bangga n dengan kuasa nama bergelar mak 2
menyalahkan kitaorang kononnya kitaorang tak selalu gunakan bilik air 2.sebelum ni tak bau cam tu pun.kita pun dah cari semua punca tetapi tak jumpa juga.dah mop 1 rumah,dah
bersih kan bilik air 2 juga n dah tonyoh2 bilik tu sekali dengan mop.NAPE LA MAK TAK
PAHAM LAGI.MENGUJI KESABARAN BETUL.KANG CAKAP LEBIH DIKATA DERHAKA?PASTU TAK
 BERTEGUR.

BORING VS BOSAN VS???????????????????

arghhhhhhh....bosannya dtg keja keadaan cmni.duk melangut jeee...dtg keja cam makan gaji buta je.RELAKS GILER,GILER.......tak tahu nak wat keja ape lagi.sekejap lagi ni rehat plak.makan,duduk,makan,duduk mana la badan tak besar besar......dah bosan apa lagi terciptala tulisan merepek meraban ni.....korang rasa apa patut yang aku buat untuk mengisi waktu lapang di tempat keja berkeadaan begini??????????bole jadi tarzan aku dibuatnya nanti.nak berfacebook nanti kena bising plak dengan orang atasan yang tak berape atas la kan........ngantuk pun ada nak tido tak bole sekejap.aku kena tido lama-lama.akhirnya dah pukul 5 petang.JOM MAKAN?TIME 2 EAT.YUMMY GULAI IKAN KURAU mak kita masak.kita bawak bekal bole jimat bayar banyak hutang...JOMMMMMMMM

MY DEAR SAMSUNG GALAXY TAB 7+

yeHAAAAAAAAA angre angre.....hapinye pertemuan terbaru mengenai my dear 1 ni.boleh main game facebook rupanya.JAKUN betul aku ni kan.banyak kelebihan aku memiliki samsung galaxy tab ni.bole wat blog.leh simpan dalam  poket bawa ke mana-mana pastu keluarkan boleh buat foursquare.bole buat check in kita berada dimana walaupun di lautan antartika sekalipun.jangan jelesssssss.buat waktu ni n masa ni aku rasa aku pakai teknologi yang canggih la sekarang ni kwang,kwang,kwang........aku sebenarnya bukan tahu pun pasal teknologi ni beli je samsung ni aku dapat belajo sikit-sikit...ALHAMDULILLAH la akhirnya samsung galaxy tab 7+ ni milik aku juga.dah lama aku emmmmm benda ni akhirnya.MARVELLOUS.ADIOSSSS AMIGOS

Friday, January 13, 2012

KEMARUK BERBLOG VERSI BLOG NI AKU YANG PUNYA HAHAHAHA.........

ARGHHHHHHHHH........aku dah kemaruk nak post je ni.memang excited aku nak buat blog.esok aku keja pagi tapi tak tido-tido lagi ni.aduhhhhhhhh teruk seyyyy aku ni.rupanya-rupanya best buat blog ni tapi mkan masa panjang kan nak create blog ni.k

ALL ABOUT MIE

ALL ABOUT MIE
slmt pagi.......jam menunjukkan pukul 12.30 am.dari tadi aku buka nak new post punyer la payah tak jumpa jumpa camner nak post baru.godeh punye godeh akhirnya membuahkan hasil dalam negeri....SYUKUR ALHAMDULILILAH boleh jugak buka n new post kat korang.sian kat adik aku nak buat blog tapi dah boleh buat sampai je kat dashboardnya tak de menatang  new post pun yang ada hanyalah NEW BLOG.almaklum la aku pun bru je blajo buat blog ni.pegi kat NEW BLOG tu pas tu dia keluar TITLE bwahnya suruh taip URL.dah buat tapi katanyer SORRY,USER NAME NOT AVAILABLE.memang masalah negara betul ni.......CMNER NI??TUNJUKKAN LA SYA BUDAK BARU BELAJO.

Wednesday, January 11, 2012

nak ngadu..........
aku tak suka orang marah aku bila aku dah bagitahu pada diaorang supaya declare duit sebelum masuk keja,pergi rehat,keluar rehat n nak balik.....diaorang yang tak paham bahasa.nak suruh aku cakap bahasa sepanyol ke?panggil la budak yang tak reti bahasa melayu tu.....kekadang orang yang bawa masalah adalah staff lama lepas tu budak baru masuk keja ikut.....karang cakap lebih kata aku ni jahat.....menyampah seyyyyy keja camni.dia nak skema tapi ko ada ke skema.....orang lain je ke yang kena skema!!!!!!!!!!!!sabar ye ros.....SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN.
Slam perkenalan..nama sya ROSLIANA ROSIN.Berumur 28 tahun..stay di JB.
sya tngah mencari pekerjaan berjawatan kerani...plzzzzz sya dah penat keja cashier ni.dah la customer cm siot....untuk makluman korang sya ni dah hampir 9 thun jdi cashier ni.LAMA KAN.sya suka keja kat sni bukan pe gaji sya dah masyukkkk tapi yg membuat sya mau SGT2 berhenti keja ni sbb dah MALAS NAK LAYAN CUSTOMER YANG X BERAPA CUSTOMER.bila sikit tapi mau dilayan bak raja.X KUASA AQ........Boleh kan korang tolong sya cari keja kerani area jb.MAU BANGAT...........DATANGLAH BERAMAI2 MELAWAT TAPAK SYA YANG X SEBERAPE NI.....sya budak baru belajo wat blog,klo ada yg terkurang tlong tunjukkan.THNKS A LOT.......