I made this widget at MyFlashFetish.com.



Pages

There was an error in this gadget

Friday, January 13, 2012

slmt pagi.......jam menunjukkan pukul 12.30 am.dari tadi aku buka nak new post punyer la payah tak jumpa jumpa camner nak post baru.godeh punye godeh akhirnya membuahkan hasil dalam negeri....SYUKUR ALHAMDULILILAH boleh jugak buka n new post kat korang.sian kat adik aku nak buat blog tapi dah boleh buat sampai je kat dashboardnya tak de menatang  new post pun yang ada hanyalah NEW BLOG.almaklum la aku pun bru je blajo buat blog ni.pegi kat NEW BLOG tu pas tu dia keluar TITLE bwahnya suruh taip URL.dah buat tapi katanyer SORRY,USER NAME NOT AVAILABLE.memang masalah negara betul ni.......CMNER NI??TUNJUKKAN LA SYA BUDAK BARU BELAJO.

No comments: