I made this widget at MyFlashFetish.com.



Pages

There was an error in this gadget

Thursday, February 16, 2012

memenatkan

arini keja aku betul2 mencabar.pukul 9 pagi datang keja trus rushing kira duit kaunter semalam.buat report antar ke akaun n edit data prosessing(edp)...sblm tu pastikan kad kredit dengan settlement kena sama ngan report.semua kena balance.menjelang pukul 10.00 plak rushing nak buka kaunter cashier.nanti tak buka kaunter manager marah.DIA TAHU NAK MARAH JE DIA TAK TAHU STAFF AKU DAH TAKDE.yang dia p bagi angsana tu watpo...TARAK GUNA PUNYA CINA SORANG KAT TEMPAT KEJA AKU TU.yang jadi ssaran n yang kena tanggung derita aku ni.tempat lepas marah dia.aku ni klo bole tak mau lalu depan bilik dia tapi nak buat camner kan pintu keluar hanya satu je jadi terpaksala berulang alik depan bilik dia.pukul 1 plak aku ganti budak rehat.kerja arini memang tak menang tangan.melayan kerenah budak2 lagi memang memenatkan tapi yang best tadi aku dapat tengok cite BUJANG TERLAJAK.KELAKAR GILER3.pukul 2 lebih baru aku dapat maman lauk ikan mask asm mak aku suruh bawak bekal.SWEET KAN MAK AKU.dia rajin bangun pagi masak suruh aku bawk bekal.ada masa tu sementara nak tunggu pukul 4 aku buka tab n update blogn mencantikkan blog.samapi pukul 4 aku ganti budak rehat smapi pukul 5.ingatkan nak bawa tab ke kaunter tapi bateri tidak mengizinkantab menemaniku...pukul 6 aku rehat kat opis makan meehoon greng.mmg rezeki aku.sedappppnya meehoon greng 2.dah lama aku tak makan meehoon greng sesedap tu....pukul 7 lebih ganti budak p solat sementara nak tunggu pukul 8.45aku buat blog lagi.memang kemaruk betul..8.45 aku buat fajar kira duit,dalam pukul 9.25 aku p finance kaunter closing kaunter samapi la balik

Tuesday, February 14, 2012

INI BOLEH MENDATANGKAN MARAH

aku betul-betul tak paham dengan orang yang takde tanggungjawab dalam pekerjaan.aku rasa macam kerja sorang je arini.baru 2 ari keadaan camni.BORINGNYA.DAH MULA BESAR KEPALA.aku rasa aku dah tak bole tahan keadaan camni.bayangkan rehat tadi pukul 1:00pm masuk pukul 2 lebih tadi.katanya pergi bank kawan akak dia nak buat loan.biarkanlah diaorang pergi awak tu cashier.ramai pergi tadi ada dalam 5orang.nak buat apa pergi ramai2 tu?????????BUAT BIKIN KECOH SAJA!aku nak tengokkan je dulu.nanti time aku takde pandai2 ko la.2 MUCHHHHHHHH!!!!!!!!lepas tu ganti kaunter pukul 4 dan kalau betul awak tu sebagai senior pergi tengok apa yang supervisor buat.ni tak langsung tak tengok kat kaunter expo pe jadi.dari mula dah senang camnila jadinya........lepas tu pukul 6 tadi aku naik opis dia tanya aku rehat pukul brapa?aku cakap pukul 6 siap ajak lagi.awak tu dah morning.IKUT SUKA MAK BAPAK DIA JE BUAT CAM SYARIKAT SENDIRI!!!!!!AKU TAK TAHU LA CAMNER KLO DIAORANG NI ADA SYARIKAT SENDIRI.tentu bole bankrap.....lepas tu hilang macam tu je dia pergi rehat.akak dia plak hr.apa la nak jadi.....AKU BETUL2 DAH BORING DENGAN SEMUA NI.YA ALLAH BERIKANLAH KEKUATAN SUPAYA AKU BOLE BERTAHAN TUK MENDAPATKAN PEKERJAAN YANG LAIN.balik plak siap msej....

Saturday, February 11, 2012

HEHEHEHEHE


Friday, February 10, 2012

DEMAM.....huhuhuhu

demam ni.....hidung mula berhingus.aku ni banyak pikir kot.2,3 minggu ni aku banyak pkir.cm2 hal terjadi.tekanan dengan kerja saja.BILA LA NAK DAPAT KEJA BARU NI?OHHHHHHH KEJA AKU MERINDUIMU.......aku dambakan suasana n keadaan keja yang baru.kawan baru.tempat baru.JANJI HAPPENING.chaiyokkkkkk.....

Tuesday, February 7, 2012

MENARIK HARI INI

sebenarnya x de apa-apa yang menarik pun.tak tahu nak buat apa lagi.BORINGNYA DATANG KEJA DUDUK MELANGUT JE....dtang keja makan-makan-makan.keja pe pun x de.MAKIN BESAR LA BADAN AKU NI....BOSAN.......BOSAN.......BOSAN.......BOSAN......BOSAN.....BORING.....BORING.........