I made this widget at MyFlashFetish.com.



Pages

There was an error in this gadget

Wednesday, March 28, 2012


Tuesday, March 27, 2012

KISAH GULA2 DAN WANITA

LELAKI KRISTIAN:Mengapa wanita agamamu(Islam)menutup aurat?
LELAKI MUSLIM TERSENYUM SAMBIL MENGELUARKAN 2 BIJI GULA-GULA DARI SAKUNYA LALU SALAH 1 DARINYA DIBUKA BUNGKUSAN KEMUDIAN DIA MENJATUHKAN 2 BIJI GULA-GULA ITU ATAS LANTAI DAN BERTANYA KEPADA LELAKI KRISTIAN
LELAKI MUSLIM:antara kedua2nya mana yang akan kamu pilih?
LELAKI KRISTIAN:Sudah tentulah aku memilih yang masih dalam bungkusan
LELAKI MUSLIM:Begitulah kami melihat dan menghormati kaum wanita agar mereka terpelihara dan istimewa

Wednesday, March 14, 2012

KERJA....KERJA.....KERJA...mukadimah aku arini.cam biasa datang kerja pukul 9 pagi.aku full arini ada ot 3 jam.pukul 10pagi nak buka kaunter plak...sambil2 tu buka tab samsung 7+ ni.boring tak thu nak wat pe kan.aku ada kerja ngan tab ni arini iaitu cari poem tuk brthday n get well for my honeydew.dapat........YANG AKU GUMBIRANYA DISINI adalah sorang customer ni chinese beli pampers 3 peket tanya aku u ada tak kekawan yang nak kerja kredit kad?aku dengar camtu.aku tanya semula.kad kredit?????bukan key in data.aku melonjak keriangan bestnya dia bagi nmbor phne smebody.aku nak try.bapak aku cakap jauh kena naik dua bas tapi try je la dulu.aku pun dah tak de hati ngan uo ni.dia cakap company melayu tapi ramai melayu kerja situ.gaji rm 850.bole la....mungkin opis hour kot.kat menara sarawak.HOORAYYYYYYYYYY.........DOAKAN AKU DAPAT JOB TU K.AMIGOSSSS

Tuesday, March 13, 2012

setiap nafas yang dihembus
setiap dengupan jantung
aku sllu memikirkanmu
dalam sedar dibuai angin
dalam tido dan khayalan
aku sllu memikirkanmu
ternyataku perlukan cinta dari dirimu sayang
barulah terasaku bernyawa
kasihku,ku amat mencintai kamu
kerana kau beri erti hidup
ku kan trus mencintai sedetik lebih
selepas selamanya.....
di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
ku bersyukur adanya kamu
biarlah kehilangan semua yang dimiliki
asal masih adanya kamu
ternyataku perlukan cinta dari dirimu sayang
barulah terasaku bernyawa