I made this widget at MyFlashFetish.com.



Pages

There was an error in this gadget

Sunday, January 29, 2012

PEMBELIAN GADJET DENGAN HARGA MENARIK

PEMBAYARAN ANSURAN
MEMERLUKAN DOKUMEN HANYA 3 SALINAN KAD PENGENALAN
BLACKLIST BOLEH BELI BARANG INI
SEBARANG KEROSAKAN ADA WARANTY DARI PUSAT CENTER MASING-MASING CONTOH BARANG SAMSUNG BOLEH DAPTA WARANTY DI PUSAT CENTER SAMSUNG
SESIAPA YANG BERMINAT N INGIN MENGETAHUI LEBIH LANJUT SILA HUBUNGI MOHD SHAHRAZIN 012-7803297

PEMBELIAN GADGET DENGAN HARGA YANG MENARIK

IPAD 32GB-RM 1740
IPAD 64GB-RM 2030
IPAD 16GB(3G +WIFI)-RM 1827
IPAD 32GB(3G +WIFI)-RM 2117
IPAD 64GB(3G +WIFI)-RM 2407

PEMBELIAN GADJET DENGAN HARGA MENARIK

SAMSUNG GALAXY Y-RM 495
SAMSUNG GALAXY S2-RM 1827
SAMSUNG GALAXY S+-RM 1363
SAMSUNG GALAXY NOTE-RM 2204
SAMSUNG TAB 7+-RM 1653
SAMSUNG TAB 10.1 WIFI-RM 1450
SAMSUNG TAB 10.1 3G-RM 1827
IPHONE 4S 16GB-RM 2117
IPHONE 4S 32GB-RM 2494
IPHONE 4S 64GB-RM 2784
IPAD  16GB-RM 1450

PEMBELIAN GADJET HARGA MENARIK

BLACKBERRY CURVE 9300-RM 855
BLACKBERRY CURVE 9360-RM 1125
BLACKBERRY CURVE 9380-RM 1170
BLACKBERRY BOLD 9790-RM 1421
BLACKBERRY BOLD 9780-RM 1421
BLACKBERRY BOLD 9900-RM 2001
BLACKBERRY TORCH 9800-RM 1537
BLACKBERRY TORCH 9810-RM 1827
BLACKBERRY TORCH 9860-RM 1421
SAMSUNG GALAXY ACE-RM 630
SAMSUNG GALAXY W-RM 990

Sunday, January 22, 2012

BETUL2 MENGUJI KESABARANKU....SABAR EAAAA

hiiiiiii reader.......datang kerja je nak buat aku marah.harapkan ramai staff tapi aku juga yang kena pantau semuanya.arini betul2 buat darah aku naik mendidih.datang je keja cashier ketuk pintu minta duit tukar....rehat semua pergi dalam waktu yang sama...dalam pukul 1.30 petang tadi sorang cashier yang betul-betul bingai bagitau orang yang dekat kaunter  yang dia cover tu tak datang baru nak bagitau.nape tak bagitau esok je...masuk je opis semua sibuk nak berfacebook.apa la ada dengan facebook.semua kerja aku je yang nak handle......INI DINAMAKAN HAMBA TEKNOLOGI.....last2 aku menyampah aku keluar beli top up.baru tak nak online arini.marah punya pasal aku beli top up n update blog ni..keluar sekali lagi tadi beli vcd plak cite IMMORTAL,THOR N THE SCORPION KING 3

Sunday, January 15, 2012

BALIK RUMAH KENA BISING PASAL BILIK AIR MASTEROOM BAU BUSUKKKKK

aku ni baru je lik umah kul 10:20pm.baru nak rehat n baru je abis makan belum cuci tangan lagi dah dengar suara yang tidak menyenangkan.apala nasib aku.tu yang dipikir kekadang malas nak balik umah.masalahnya rumah kat pulai yang kitaorang duduk tu kitaorang tak buat apa-apa masalah pun.dengan bangga n dengan kuasa nama bergelar mak 2
menyalahkan kitaorang kononnya kitaorang tak selalu gunakan bilik air 2.sebelum ni tak bau cam tu pun.kita pun dah cari semua punca tetapi tak jumpa juga.dah mop 1 rumah,dah
bersih kan bilik air 2 juga n dah tonyoh2 bilik tu sekali dengan mop.NAPE LA MAK TAK
PAHAM LAGI.MENGUJI KESABARAN BETUL.KANG CAKAP LEBIH DIKATA DERHAKA?PASTU TAK
 BERTEGUR.

BORING VS BOSAN VS???????????????????

arghhhhhhh....bosannya dtg keja keadaan cmni.duk melangut jeee...dtg keja cam makan gaji buta je.RELAKS GILER,GILER.......tak tahu nak wat keja ape lagi.sekejap lagi ni rehat plak.makan,duduk,makan,duduk mana la badan tak besar besar......dah bosan apa lagi terciptala tulisan merepek meraban ni.....korang rasa apa patut yang aku buat untuk mengisi waktu lapang di tempat keja berkeadaan begini??????????bole jadi tarzan aku dibuatnya nanti.nak berfacebook nanti kena bising plak dengan orang atasan yang tak berape atas la kan........ngantuk pun ada nak tido tak bole sekejap.aku kena tido lama-lama.akhirnya dah pukul 5 petang.JOM MAKAN?TIME 2 EAT.YUMMY GULAI IKAN KURAU mak kita masak.kita bawak bekal bole jimat bayar banyak hutang...JOMMMMMMMM

MY DEAR SAMSUNG GALAXY TAB 7+

yeHAAAAAAAAA angre angre.....hapinye pertemuan terbaru mengenai my dear 1 ni.boleh main game facebook rupanya.JAKUN betul aku ni kan.banyak kelebihan aku memiliki samsung galaxy tab ni.bole wat blog.leh simpan dalam  poket bawa ke mana-mana pastu keluarkan boleh buat foursquare.bole buat check in kita berada dimana walaupun di lautan antartika sekalipun.jangan jelesssssss.buat waktu ni n masa ni aku rasa aku pakai teknologi yang canggih la sekarang ni kwang,kwang,kwang........aku sebenarnya bukan tahu pun pasal teknologi ni beli je samsung ni aku dapat belajo sikit-sikit...ALHAMDULILLAH la akhirnya samsung galaxy tab 7+ ni milik aku juga.dah lama aku emmmmm benda ni akhirnya.MARVELLOUS.ADIOSSSS AMIGOS

Friday, January 13, 2012

KEMARUK BERBLOG VERSI BLOG NI AKU YANG PUNYA HAHAHAHA.........

ARGHHHHHHHHH........aku dah kemaruk nak post je ni.memang excited aku nak buat blog.esok aku keja pagi tapi tak tido-tido lagi ni.aduhhhhhhhh teruk seyyyy aku ni.rupanya-rupanya best buat blog ni tapi mkan masa panjang kan nak create blog ni.k

ALL ABOUT MIE

ALL ABOUT MIE
slmt pagi.......jam menunjukkan pukul 12.30 am.dari tadi aku buka nak new post punyer la payah tak jumpa jumpa camner nak post baru.godeh punye godeh akhirnya membuahkan hasil dalam negeri....SYUKUR ALHAMDULILILAH boleh jugak buka n new post kat korang.sian kat adik aku nak buat blog tapi dah boleh buat sampai je kat dashboardnya tak de menatang  new post pun yang ada hanyalah NEW BLOG.almaklum la aku pun bru je blajo buat blog ni.pegi kat NEW BLOG tu pas tu dia keluar TITLE bwahnya suruh taip URL.dah buat tapi katanyer SORRY,USER NAME NOT AVAILABLE.memang masalah negara betul ni.......CMNER NI??TUNJUKKAN LA SYA BUDAK BARU BELAJO.

Wednesday, January 11, 2012

nak ngadu..........
aku tak suka orang marah aku bila aku dah bagitahu pada diaorang supaya declare duit sebelum masuk keja,pergi rehat,keluar rehat n nak balik.....diaorang yang tak paham bahasa.nak suruh aku cakap bahasa sepanyol ke?panggil la budak yang tak reti bahasa melayu tu.....kekadang orang yang bawa masalah adalah staff lama lepas tu budak baru masuk keja ikut.....karang cakap lebih kata aku ni jahat.....menyampah seyyyyy keja camni.dia nak skema tapi ko ada ke skema.....orang lain je ke yang kena skema!!!!!!!!!!!!sabar ye ros.....SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN.
Slam perkenalan..nama sya ROSLIANA ROSIN.Berumur 28 tahun..stay di JB.
sya tngah mencari pekerjaan berjawatan kerani...plzzzzz sya dah penat keja cashier ni.dah la customer cm siot....untuk makluman korang sya ni dah hampir 9 thun jdi cashier ni.LAMA KAN.sya suka keja kat sni bukan pe gaji sya dah masyukkkk tapi yg membuat sya mau SGT2 berhenti keja ni sbb dah MALAS NAK LAYAN CUSTOMER YANG X BERAPA CUSTOMER.bila sikit tapi mau dilayan bak raja.X KUASA AQ........Boleh kan korang tolong sya cari keja kerani area jb.MAU BANGAT...........DATANGLAH BERAMAI2 MELAWAT TAPAK SYA YANG X SEBERAPE NI.....sya budak baru belajo wat blog,klo ada yg terkurang tlong tunjukkan.THNKS A LOT.......